Stel uw vraag aan PVO
Chat Button

Visual: de thema’s en projecten van het PVO Brabant-Zeeland

Het PVO groeit snel en doet steeds meer. In Brabant en Zeeland richten we ons daarbij op drie hoofdthema’s: cybercrime, ondermijning en high impact crimes (HIC). Binnen die thema’s lopen diverse projecten en hebben we aandacht voor uiteenlopende onderwerpen. We maken ondernemers in 2023 veilig en weerbaar tegen concrete bedreigingen als geweld, inbraak en hacks. Ook hebben we aandacht voor de meer sinistere dreigingen op de achtergrond: criminele inmenging en de ondermijning van onze democratische rechtsstaat.

Overzichtelijke visual

Het is daarbij belangrijk dat onze stakeholders weten wat we doen. Dat geldt voor ondernemers, maar ook voor bijvoorbeeld gemeenten, brancheverenigingen en parkmanagers. Samen maken we ons sterk tegen (georganiseerde) misdaad en ondermijning.

Op deze visual kun je daarom snel en overzichtelijk zien waar de PVO’s in Brabant en Zeeland zich sterk voor maken. Heb je vragen, problemen of juist oplossingen die betrekking hebben op deze thema’s, dan kun je daarmee terecht bij het PVO. Daarnaast kun je het PVO altijd benaderen met jouw vragen en ervaringen. Jouw input als stakeholder is namelijk bepalend voor onze agenda!

Ga naar de inhoud