Selecteer hiernaast een gebied en een type

Branche/situatie

Kies categorie...

Criminaliteitsprobleem

Kies categorie...
03 apr 2023 • 1 minuut lezenmin.
Learning

Succesvolle jachthavenapp nog beter geworden!

Hoe voer je als handhaver een controle uit op een jachthaven? Wat is de heersende wet- en regelgeving waar je als booteigenaar aan moet voldoen? Deze vragen worden beantwoord in de vernieuwde app ‘Regelgeving in Jachthavens’. 

In samenwerking met het CCV en Rijkswaterstaat is er gekeken naar hoe de branche nog beter geholpen kan worden in de strijd tegen ondermijning. Handhavers kunnen de vernieuwde app gebruiken als hulpmiddel voor het uitvoeren van een controle. Maar ook jachthaveneigenaren en booteigenaren kunnen er hun voordeel mee doen door onder meer het opzoeken van de heersende wet- en regelgeving. Daarnaast geeft de app de mogelijkheid om bij geconstateerde misstanden een melding te maken bij de verantwoordelijke handhavende instantie.

Foto: René Schotanus

Wat is er nu precies gewijzigd?

Sinds het verschijnen van de app wordt deze veelvuldig gebruikt. Om deze app nog gebruiksvriendelijker én beter te maken hebben we een aantal bruikbare wijzigingen doorgevoerd, gebaseerd op de wens van de gebruiker. Denk hierbij aan een nieuwe hoofdcategorie Criminaliteit en de regionale gegevens van jouw waterschap. Daarnaast is er een verbeterde zoekfunctie en de toevoeging van ‘favorieten’ toegevoegd. Hierdoor ga je nog sneller naar wat je het meest gebruikt. Kortom, door deze app maken we samen maken we onze jachthavens veiliger!

Waar vind ik de vernieuwde app?

Heb je hem al gedownload, dan hoef je niets te doen, behalve de update uit te voeren als dit wordt aangeven. Heb je de app nog niet, download hem gratis via de Appstore en Google Play Store.

Deel het nieuws!

Samen maken we ons sterk voor veilige, weerbare jachthavens. Ken jij iemand die daaraan meewerkt? Laat ze weten dat deze app ze daarin kan ondersteunen! Deel dit artikel met ze, of stuur ze onderstaande flyer waarin alles rondom de vernieuwde jachthavenapp overzichtelijk wordt samengevat.