Selecteer hiernaast een gebied en een type

Branche/situatie

Kies categorie...

Criminaliteitsprobleem

Kies categorie...
10 nov 2022 • 1 minuut lezenmin.

Module 1: Inleiding

Dit deel van onze website is momenteel “under construction”. Hier vind je binnenkort de e-learning Veilig Vastgoed, onderdeel van de VZV-methode.

Welkom bij de E-learning Veilig Zakelijk Verhuren. In deze eerste module leggen we wat crimineel misbruik van bedrijfspanden inhoudt en hoe je dat ondervangt met de VZV-methode. Klik op de hoofdstukken om ze te lezen. Alle informatie uit de hoofdstukken komt ook terug in de video. Je kunt dus zelf kiezen of je liever leest of kijkt en luistert.

Hoofdstuk 1: Wat is het probleem? [will be a hyperlink]

In dit hoofdstuk leggen we uit wat voor het Platform Veilig Ondernemen Brabant-Zeeland de aanleiding was voor het creëren van de VZV-methode. We leggen uit welke problemen er zijn rondom crimineel misbruik van zakelijk vastgoed en wat dat betekent voor jou als vastgoed-exploitant.

Hoofdstuk 2: Wat is de VZV-methode? [will be a hyperlink]

In dit hoofdstuk leggen we uit wat de VZV-methode is en hoe deze tot stand kwam. We vertellen hoe we exploitanten van zakelijk vastgoed met de VZV-methode beschermen tegen crimineel misbruik van hun panden. Daarnaast leggen we uit welke voorwaarden er verbonden zijn aan het gebruik van de VZV-methode en de bijbehorende VZV-app.