Stel uw vraag aan PVO
Chat Button

Gratis veiligheidstrainingen voor ondernemers en medewerkers

In samenwerking met onze collega’s in Noord-Holland mogen wij onze volgers een mooi cadeau aanbieden. Zij mogen geheel gratis deelnemen aan diverse online veiligheidstrainingen. In dit artikel lees je welke cursussen er beschikbaar zijn en hoe je jezelf of je medewerkers inschrijft.

Wil je jezelf meteen inschrijven voor een van deze gratis trainingen? Klik hier voor het overzicht van alle beschikbare trainingen.

Vier thema’s

In dit project worden twintig gratis trainingen aangeboden, verdeeld over vier thema’s.

 1. Training Altijd Alert
  Wie heeft kwade bedoelingen, wat is verdacht? Een klant wil geholpen worden, een dief niet. De deelnemers krijgen inzicht in hun eigen gedrag en hoe verdachte situaties zijn te herkennen.
 2. Training Agressie & Geweld
  Agressie op de werkvloer komt vaker voor dan u denkt. Er is een risico dat het escaleert. Help uw medewerkers het visitekaartje te zijn, ook bij lastige klanten. Door de juiste bejegening toe te passen wordt veel ellende bespaart. 
 3. Training Cybercrime
  Tijdens de masterclass praten ethisch hackers je bij over de in- & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij op deze gebieden, bieden een kijkje op het darkweb en confronteren u met de consequenties van uw internetgedrag.
 4. Training Overval voorkomen
  Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zien. Met de juiste maatregelen en kennis neemt de kans op overvallen en geweld af.

Trainingen voor iedereen

Het aanbod aan gratis trainingen is niet alleen relevant voor jou als ondernemer. Ook je medewerkers kunnen deelnemen en waardevolle kennis opdoen. De verschillende trainingen zijn bovendien relevant voor diverse sectoren. Voor winkeliers zijn er trainingen rondom het omgaan met agressie en winkeldiefstal. Voor verhuurders van vastgoed en voertuigen zijn er trainingen rondom de controle van identiteitsdocumenten. Ook tegen cybercrime is er een speciale training, we merken vanuit ons werkveld dat hier veel behoefte aan is. Voor ondernemers die criminelen uit hun bedrijf en omgeving wilt weren, is er de awarenesstraining over ondermijning. Er is zelfs een training voor als je middels maatwerk een specifiek probleem dat in jouw bedrijf of omgeving speelt wilt aanpakken.

Plug & Play

Naast de kosten te drukken brengen deze online veiligheidstrainingen nog meer voordelen met zich mee. De verschillende cursussen worden meermaals gegeven en ingepland op basis van behoefte. Er is dus altijd een cursus beschikbaar om een moment dat jou schikt. Er is geen reistijd en de cursus kan vanaf de werkplek of achter elke computer worden gevolgd. De geselecteerde trainers hebben inmiddels ruime ervaring met het geven van online veiligheidstrainingen.

De cursussen die hier gratis worden aangeboden zijn onder normale omstandigheden niet goedkoop. Fysieke trainingen op locatie kosten bovendien al snel een hele werkdag. Tijdens de coronacrisis zijn online trainingen gelukkig ver doorontwikkeld, waardoor deze cursussen nu veel efficiënter aan kunnen worden geboden. Over de kosten hoef je deze keer niet eens na te denken; organisaties die zich bekommeren om jouw veiligheid hebben de rekening al voor je betaald. 

Ga naar de inhoud