Stel uw vraag aan PVO
Chat Button

Forum: PVO in opinieblad VNO-NCW

PVO-collega Marlon Frijters werd onlangs geïnterviewd door opinieblad Forum van VNO-NCW. Samen met ondernemers en experts uit het veiligheidsdomein ontkrachtte ze vijf misverstanden over de veiligheid van ondernemers. Klik hier voor het volledige artikel.

Transport en logistiek binnen het PVO

Marlon houdt zich namens het PVO Brabant-Zeeland en de Taskforce-RIEC bezig met Transport Facilitated Organised Crime (TFOC). Vanuit die rol werkt ze aan de veiligheid van bedrijven, ondernemers en werknemers in de transport en logistiek. Ze geeft trainingen, verbindt mensen aan elkaar en is betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe instrumenten.

Platform Veilig Ondernemen en VNO-NCW

Ook bij VNO-NCW komt veiligheid steeds hoger op de agenda te staan. Regionaal werkt het PVO Brabant-Zeeland daarom nauw samen met VNO-NCW Brabant Zeeland. Ook met de landelijke organisatie – die vanuit de Malietoren in Den Haag de belangen van ondernemers behartigt – onderhoudt het Platform Veilig Ondernemen warme contacten. Op deze manier kunnen we iets betekenen voor de duizenden ondernemers die VNO-NCW vertegenwoordigt.

Ga naar de inhoud