Stel uw vraag aan PVO
Chat Button

ChatPVO: AI geeft antwoord op je veiligheidsvragen

Vanaf nu kunnen ondernemers op onze site terecht met vragen over veiligheid, criminaliteit en ondermijning. Als ondernemers hun vraag stellen, krijgen ze dankzij de nieuwe AI-chatbot ChatPVO direct een antwoord.

Concrete antwoorden en handelingsperspectief

Ondernemers konden op onze website al antwoorden vinden op de meeste van hun veiligheidsvragen. De innovatie zit vooral in de manier waarop ze die informatie aan krijgen geboden. Dankzij ChatPVO hoeven ze niet langer zelf op zoek naar de informatie maar stellen ze hun vraag rechtstreeks aan ChatPVO. Waar nodig kunnen ze doorvragen, bijvoorbeeld voor verduidelijking of handelingsperspectief.

Geen doorsnee chatbot

De ChatPVO is gebaseerd op ChatGPT, de inmiddels beroemde AI-chatbot van OpenAI. Op dat fundament is doorgebouwd. Aan de achterkant zijn stappen genomen om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de antwoorden te verbeteren. De informatie op onze website dient als basis en wordt door ChatGPT aangevuld en vertaald naar concrete antwoorden. 

Werkt het voor jou?

ChatPVO is uitgebreid getest Maar Kunstmatige intelligentie staat nog in haar kinderschoenen. We blijven continu doorontwikkelen en daarvoor is jouw input belangrijk. ChatPVO is er voor jouw veiligheidsvragen. Als je daarbij zaken tegenkomt die opvallen of beter kunnen, deel het met ons via secretariaat@pvo-brabant-zeeland.nl. Want samen komen we verder om ons te weren tegen verschillende vormen van criminaliteit bij ondernemers. 

Ga naar de inhoud